HAEMME KUNNOSSAPITO­ASENTAJIA

Haluatko tehdä tulevaisuuden teollista historiaa?

Jos vastaus edelliseen on kyllä, voisit sopia meidän Service-osastolle kuin Heikin nyrkki hiillostettavan silmäkuoppaan. Täytyy myöntää ettei Heikki oo oikeesti niin pelottava kun tossa videolla. Mutta laitapa joka tapauksessa hakemusta tulemaan, jos haluut olla mukana osana tulevaisuuden historiaa. Pro-Tot nimittäin pyrkii olemaan duuniversumin paras teollisuuden kunnossapitäjä. Kuuntele tuolta duuniversumin säkeitä: https://www.youtube.com/watch?v=bqHL0b-Rs3M

Mitä se Service oikein tekee?

Hyvä kysymys. Käytännössä Service-osasto pyrkii ennen kaikkea ennaltaehkäisemään katastrofaalisia tapahtumia ja korjaamaan ne välittömästi vahingon tapahduttua. Pääasia on että asiakas on tyytyväinen tai sit itkee ja on tyytyväinen.

Ja sitten pakollinen, mutta tärkeä osio, josta saat ihan oikeaa dataa avoimista paikoista:

Haemme kunnossapitoasentajia Kuopioon, Pieksämäelle sekä Mikkeliin vahvistamaan koko ajan kasvavaa teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service tiimiämme. Tulemme varovaistenkin arvioiden mukaan palkkaamaan 20 kunnossapidon henkilöä seuraavan vuoden aikana niin kentälle asiakaskohteisiimme kuin taustalla toimivaan asiantuntijaorganisaatioomme luomaan tukipilareita, joilla palvelustamme saadaan entistä tasokkaampaa ja monipuolisempaa. Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa; kunnossapidossa, asennuksissa, sekä koneiden, laitteiden ja osien valmistajana. Näiden lisäksi tuemme asiakkaitamme projekteissa tuotannon kehityksestä isojen teknisten projektien läpivientiin saakka. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Kunnossapitoasentajan työ pitää sisällään monipuolisesti teollisuuden asiakasyritysten kunnossapitotöitä; ennakkoivaa kunnossapitoa, korjauksia, asennuksia, ongelmanratkaisua, CMMS järjestelmiä ja parantavaa kunnossapitoa, sekä vastuun kantamista omalta osaltaan siitä, että asiakas saa rauhassa keskittyä omaan pääliiketoimintaansa tietäen prosessien toimivan niin kuin on suunniteltu.

HAKIJOILTA ODOTAMME

  • Määrätietoista asennetta ja uskallusta toimia haastavissakin tilanteissa
  • Teknisen alan koulutus (kunnossapito, sähköautomaatio, konetekniikka jne)
  • Osaamista teollisuuden tuotantoprosesseista
  • Hyviä ihmissuhdetaitoja
  • Perus IT-taitoja
  • Automaatio-osaaminen plussaa
  • Valmiutta vuorotyöhön

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme valmiutta myös viikonlopputöihin sekä päivystyksiin. Vika kun ei kulje kello kaulassa, ja asiakas edellä mennään. Haussa on pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä vakinaiseen työsuhteiseen. Tyyppejä, joilla on halu olla mukana ja kehittyä tehtävissään huippuosaajiksi. Juuri sellainen henkilöitä, jotka ovat ylpeitä ympärillä olevasta henkilöstöstämme ja ovat valmiita myös heittäytymään sen porukan mukaan. Me tehdään duunia ”tosissaan, mutta ei vakavasti” kertoo paljon porukasta ja asenteesta. Kasvava ja monipuolinen toimintamme antaa jokaiselle työntekijällemme myös oppia koko ajan uutta ja kehittyä sekä edetä tehtävissään. Eritasoisia ja kokoisia tehtäviä on koko ajan tulossa, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä olla menossa ties minne. Se on sitten tekijästä ja tahtotilasta kiinni.

LISÄTIETOA TEHTÄVISTÄ

KUOPIO: Harri Mäkkeli

Työnjohtaja
044 786 8235
harri.makkeli@pro-tot.fi

PIEKSÄMÄKI: Jukka Hämäläinen

Service yksikönvetäjä
044 726 4183
jukka.hamalainen@pro-tot.fi

MIKKELI: Heikki Nyyssönen

Kunnossapitopäällikkö
050 439 4468
heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

Vapaamuotoiset hakemukset 31.12.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse paikkakuntakohtaisesti

Hae työpaikkaa