Hae meille töihin

Tulisitko sä meille töihin?

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuuden kunnossapidossa, asennuksissa sekä laitteiden ja osien suunnittelussa ja valmistajana. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Tsekkaa työpaikat alta tai jätä avoin hakemus!

 

KUNNOSSAPITOASENTAJA

Haemme kunnossapitoasentajia Pieksämäelle vahvistamaan kasvavaa teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service-tiimiämme.

Toimipiste: Pieksämäki

Lue lisää

TYÖNTEKIJÖITÄ SERVICE-ORGANISAATIOON

Vahvistamme Service-organisaatiotamme Pieksämäellä palveluidemme tehostamiseksi ja parantamiseksi sekä tukemaan seuraavaa kasvuloikkaamme.

Toimipiste: Pieksämäki

Lue lisää

MYYJÄ

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä haemme myyntihenkilöä vahvistamaan seuraavaa kasvuloikkaamme.

Toimipiste: Pieksämäki

Lue lisää

ASENTAJA

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä meillä on tarvetta vahvistaa yrityksemme osaajajoukkoamme Asentaja/Hitsarilla.

Toimipiste: Pieksämäki

Lue lisää

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Toimintamme kasvaessamme haemme toimipisteisiimme jatkuvasti uusia osaajia, esimerkiksi kunnossapitoasentajia ja sähköasentajia.

Toimipiste: Pieksämäki, Mikkeli, Kuopio

→ Jätä avoin hakemus

“Pro-Totilla saan tehdä erittäin monipuolisia töitä hyvässä porukassa ja kilpailukykyisellä palkalla. Suosittelen yritystä asennoituneille, pilke silmäkulmassa tekeville tekniikan alan ammattilaisille ja tuleville sellaisille.”

Roope Raitio

kunnossapitoasentaja, asiakasvastaava

Hae meille töihin

  Tutustu palveluihimme

  Valmistus

  Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

  Asennus

  Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

  Service

  Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

  Prosessi­putkisto­asennukset

  Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.