Hae meille töihin

Tulisitko sä meille töihin?

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuuden kunnossapidossa, asennuksissa sekä laitteiden ja osien suunnittelussa ja valmistajana. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Tsekkaa työpaikat alta tai jätä avoin hakemus!

 

KUNNOSSAPITOASENTAJA

Haemme kunnossapitoasentajia Kuopioon vahvistamaan teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service-tiimiämme.

Toimipiste: Kuopio

Lue lisää

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Toimintamme kasvaessamme haemme toimipisteisiimme jatkuvasti uusia osaajia, esimerkiksi kunnossapitoasentajia ja sähköasentajia.

Toimipiste: Pieksämäki, Mikkeli, Kuopio

Jätä avoin hakemus

“Pro-Totilla saan tehdä erittäin monipuolisia töitä hyvässä porukassa ja kilpailukykyisellä palkalla. Suosittelen yritystä asennoituneille, pilke silmäkulmassa tekeville tekniikan alan ammattilaisille ja tuleville sellaisille.”

Roope Raitio

kunnossapitoasentaja, asiakasvastaava

Hae meille töihin

  Tutustu palveluihimme

  Valmistus

  Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

  Asennus

  Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

  Service

  Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

  Everywhere

  Paranna ymmärrystä liiketoimintasi potentiaalista Pro-Tot Everywheren avulla. Oikeat mittarit, seuranta ja analysointi auttavat löytämään kipupisteet ja parantamaan tuottavuutta.