Hae meille töihin

Tulisitko sä meille töihin?

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuuden kunnossapidossa, asennuksissa sekä laitteiden ja osien suunnittelussa ja valmistajana. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Tsekkaa työpaikat alta tai jätä avoin hakemus!

 

HALUATKO TEHDÄ TULEVAISUUDEN TEOLLISTA HISTORIAA?

Haemme kunnossapitoasentajia vahvistamaan kasvavaa teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service-tiimiämme.

Toimipiste: Pieksämäki, Kuopio, Mikkeli

Lue lisää

Kunnossapitosähköasentaja

Vahvistamme koko ajan kasvavaa teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service-organisaatiotamme ja haemme kunnossapitosähköasentajaa Kuopion yksikköön.

Toimipiste: Kuopio

Lue lisää

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Toimintamme kasvaessamme haemme toimipisteisiimme jatkuvasti uusia osaajia, esimerkiksi kunnossapitoasentajia ja sähköasentajia.

Toimipiste: Pieksämäki, Mikkeli, Kuopio

→ Jätä avoin hakemus

“Pro-Totilla saan tehdä erittäin monipuolisia töitä hyvässä porukassa ja kilpailukykyisellä palkalla. Suosittelen yritystä asennoituneille, pilke silmäkulmassa tekeville tekniikan alan ammattilaisille ja tuleville sellaisille.”

Roope Raitio

kunnossapitoasentaja, asiakasvastaava

Hae meille töihin

  Valmistus

  Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

  Asennus

  Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

  Service

  Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

  Prosessi­putkisto­asennukset

  Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

  Automaatio

  Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.