REKRY: Kunnossapitoasentaja

Haemme kunnossapitoasentajia Pieksämäelle

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa: kunnossapidossa, asennuksissa, sekä koneiden, laitteiden ja osien valmistajana. Näiden lisäksi tuemme asiakkaitamme projekteissa tuotannon kehityksestä isojen teknisten projektien läpivientiin saakka. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, mikä takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Työtehtävät

Kunnossapitoasentajan työ pitää sisällään monipuolisesti teollisuuden asiakasyritysten kunnossapitotöitä: ennakkohuoltoja, korjauksia, asennuksia, ongelmanratkaisua ja juurisyyn analysointia. Kunnossapitoasentajan tulee kantaa omalta osaltaan vastuu siitä, että asiakas saa keskittyä omaan pääliiketoimintaansa tietäen prosessien toimivan kuten on suunniteltu.

Hakijoilta odotamme

  • päämäärähakuista asennetta ja uskallusta toimia haastavissakin tilanteissa
  • mekaanisen kunnossapidon osaamista
  • teollisuuden tuotantoprosessien tuntemista
  • hyviä ihmissuhdetaitoja
  • perus IT-taitoja
  • sähköasentajan koulutus ja automaatio-osaaminen plussaa

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme valmiutta myös viikonlopputöihin sekä päivystyksiin, sillä vika ei kulje kello kaulassa, ja asiakas edellä mennään.

Haussa on pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä vakinaisiin työsuhteisiin. Etsimme tyyppejä, joilla on halu olla mukana ja kehittyä tehtävissään huippuosaajiksi. Juuri niitä kavereita, jotka ovat ylpeitä ympärillään olevasta henkilöstöstämme ja jotka ovat valmiita heittäytymään porukkamme mukaan. Me teemme duunia ”tosissaan, mutta ei vakavasti”.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia tehtäviä on koko ajan tulossa, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi ovat kohdallaan, mahdollisuudet ovat vain itsestäni kiinni. 

Lisätietoa tehtävästä 

Heikki Nyyssönen

Kunnossapitopäällikkö
050 439 4468 
heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

TAI

Miika Salminen

Työnjohtaja
 044 761 4481
miika.salminen@pro-tot.fi

Vapaamuotoiset hakemukset 7.5.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

Hae työpaikkaa