Automaatio

Pro-Totin automaatio-osasto asiakkaan tarpeisiin

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Tuotamme automaatiosuunnittelua ja PLC- ja HMI-ohjelmointia. Automaatio-osastomme toimii kone- ja laitevalmistuksessa sekä Servicen tukena asiakasympäristöissä, mm. vianhaussa, laitteiden modernisoinnissa, automaatiomuutoksissa ja koneturvaratkaisuissa.

Ota yhteyttä

Automaatio-osaaminen projekteissa ja kunnossapidossa

Koneenrakennus

Yhdistämme suunnittelun, ohjelmoinnin ja mekaanisen osaamisemme tehokkaiden ja turvallisten koneiden rakentamisessa. Päätyökalumme uusien koneiden automaation toteutuksessa on Siemens TIA Portal.

Koneiden turvallistaminen ja ohjausjärjestelmien muutokset

Toteutamme olemassa olevien konelinjojen ohjausjärjestelmien muutostöitä ja turvallistamisprojekteja nykystrandardien mukaisesti. Pystymme toimimaan eri automaatiotoimittajien ohjausjärjestelmien kanssa, kuten Siemens, Omron, Mitsubishi jne.

Automaatio OSANA KUNNOSSAPITOA

Pro-Totin service-toimintamalliin kuuluu oleellisena osana automaatio-osaaminen asiakkaan tuotantoympäristössä. Automaatiokunnossapito sisältää mm. vianetsintää ja -korjausta, tuotannon optimointia ja turvallisuuden kehittämistä.

Ota yhteyttä

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.