REKRY: Asennuksen työnjohtaja

Haemme Pro-Tot Oy:lle työnjohtajaa

Haemme Pro-Tot Oy:lle työnjohtajaa viemään asiakasprojekteja menestyksekkäästi maaliin. Valitun henkilön työntekopaikka voi sijaita Pieksämäellä, Mikkelissä tai Kuopiossa, joissa Pro-Totilla on toimipisteet. Suurin osa työstä tehdään asiakasympäristössä, joten valitulle henkilölle tulee matkustuspäiviä viikoittain.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuuden kunnossapidossa, asennuksissa ja laitteiden ja osien valmistajana. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Asennusosaston työnjohtajan työ pitää sisällään omien ja asiakkaiden projektien johtamista ja maaliin saattamista. Projektit ovat asiakasyritysten prosesseihin liittyviä projekteja kuten prosessiputkistojen asennusta, joten työnjohtaja työskentelee päivittäin asiakasrajapinnassa.

Hakijoilta odotamme

  • Vähintään 3 vuoden kokemusta työnjohto/projektijohto työstä
  • Osaamista teollisuuden prosessi/putkitöistä
  • Hyviä ihmissuhde- ja johtamistaitoja
  • Dokumentaation ja muutoshallinnan osaamista
  • Päämäärähakuista asennetta ja uskallusta johtaa

Pro-tot Oy:ssä tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvälineet, työyhteisön tuen sekä työpaikan, jossa viihdytään!

Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteeseen.
Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia projekteja on koko ajan meneillään, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä ollakin menossa ties minne. Se on sitten susta itsestäs kiinni.

Mikäli koet olevasi etsimämme motivoitunut ja monipuolinen ammattilainen, niin ”Tuu Sä meille töihin! Me annetaan Sulle vastuuta ja palkitseva työporukka, jossa on mahdollisuus kehittyä kykyjesi mukaan!”

Vapaamuotoiset hakemukset 29.2.2024 mennessä sähköpostilla: joni.oksanen@pro-tot.fi

 

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16:

Joni Oksanen

Asennuspäällikkö
joni.oksanen@pro-tot.fi
050 462 5781

Hae työpaikkaa

    Missä toimipisteissä olet halukas työskentelemään?