REKRY: Metallialan ammattilainen

Haemme metallialan ammattilaista

Haemme Pro-Tot Oy:lle rassaustaitoista metallialan ammattilaista.

Toiminnan kasvaessa ja kehittyessä meillä on tarvetta vahvistaa Mikkelin toimipisteen raudanlujaa osaajajoukkoa.

Pro-Tot Oy työllistää noin 50 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme kokonaistoimittajana teollisuudessa, suunnittelussa, koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa, sähköasennuksissa ja näiden palveluiden yhdistetyissä kokonaisuuksissa. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Tehtävään kuuluu

  • Erilaisten teräsrakenteiden, koneenosien ja tuotteiden valmistaminen eri valmistustekniikoita käyttäen
  • Kone- ja laiterakennus
  • Valmistettavien tuotteiden ja laitteiden asennukset asiakasrajapinnassa

Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta teollisuuden työtehtävistä ja osaamista TIG-hitsauksesta. Eduksi katsotaan erilaisten valmistustekniikoiden hallitseminen, sekä kokemusta koneiden rassauksesta, asennustehtävistä ja erilaisista hitsausprosesseista.

Käyttämistämme materiaaleista 70 % on ohuehkoja ruostumattomia teräksiä ja loput hiilipitoisia rakenneteräksiä, sekä vähäisissä määrin alumiinia.

Työ tehdään arkisin päivävuorossa, mutta toivomme valmiutta joustavaan työaikaan tilanteiden mukaan.

Pro-tot Oy:ltä saat käyttöösi laadukkaat työvälineet sekä työpaikan, jossa viihdytään.Työtehtävät ovat vaihtelevia ja päivät harvoin samanlaisia.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteeseen.

Mikäli koet olevasi etsimämme motivoitunut ja monipuolinen ammattilainen, niin ”Tuu Sä meille töihin! Me annetaan Sulle vastuuta ja palkitseva työporukka, jossa on mahdollisuus kehittyä kykyjesi mukaan!”

Vapaamuotoiset hakemukset 10.3.2023 mennessä osoitteeseen jani.jukarainen@pro-tot.fi

Lisätietoa tehtävästä

Arkisin klo 7-16

Jani Jukarainen
050 439 8157
jani.jukarainen(a)pro-tot.fi

Pro-Tot Oy
Pieksämäki | Mikkeli | Kuopio

Hae työpaikkaa