REKRY: Kunnossapito­asentaja

Hae kunnossapito­sähköasentajaksi Pro-Totille

Haemme kunnossapitosähkö­asentajaa Kuopioon vahvistamaan koko ajan kasvavaa teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service-tiimiämme.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa; kunnossapidossa, asennuksissa, sekä koneiden, laitteiden ja osien valmistajana. Näiden lisäksi tuemme asiakkaitamme projekteissa tuotannon kehityksestä isojen teknisten projektien läpivientiin saakka. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Kunnossapitoasentajan työ pitää sisällään monipuolisesti teollisuuden asiakasyritysten kunnossapitotöitä; ennakkohuoltoja, korjauksia, asennuksia, ongelmanratkaisua ja juurisyyn analysointia, sekä vastuun kantamista omalta osaltaan siitä, että asiakas saa rauhassa keskittyä omaan pääliiketoimintaansa tietäen prosessien toimivan niin kuin on suunniteltu.

HAKIJOILTA ODOTAMME

  • Määrätietoista asennetta ja uskallusta toimia haastavissakin tilanteissa
  • Sähköasentajan koulutus
  • Mekaanisen kunnossapidon osaamista
  • Osaamista teollisuuden tuotantoprosesseista
  • Hyviä ihmissuhdetaitoja
  • Perus IT-taitoja
  • Automaatio-osaaminen plussaa
  • Valmiutta vuorotyöhön

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme valmiutta myös viikonlopputöihin sekä päivystyksiin. Vika kun ei kulje kello kaulassa, ja asiakas edellä mennään.

Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteiseen. Tyyppi, joilla on halu olla mukana ja kehittyä tehtävässään huippuosaajaksi. Juuri sellainen kaveri, joka on ylpeä ympärillä olevasta henkilöstöstämme ja on valmis myös heittäytymään sen porukan mukaan. Me tehdään duunia ”tosissaan, mutta ei vakavasti” kertoo paljon porukasta ja asenteesta.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia tehtäviä on koko ajan tulossa, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä olla menossa ties minne. Se on sitten susta itsestäs kiinni.

Lisätietoa tehtävästä 

Harri Mäkkeli

Työnjohtaja
044 786 8235 
harri.makkeli@pro-tot.fi

TAI

Heikki Nyyssönen

Kunnossapitopäällikkö
 050 439 4468
heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

Vapaamuotoiset hakemukset alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

Hae työpaikkaa