REKRY: Työnjohtaja

Etsimme innovatiivista työnjohtajaa Pieksämäen valmistusyksikköön

Haluatko ottaa askeleen eteenpäin urallasi ja olla osa kasvavan teollisuusyrityksen menestystarinaa? Etsimme Pieksämäen valmistusyksikköömme työnjohtajaa, joka haluaa näyttää kyntensä teollisuuden halutuimman kumppanin tuotannon kehittämisessä.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa: kunnossapidossa ja asennuksissa sekä koneiden, laitteiden ja osien valmistajana. Näiden lisäksi tuemme asiakkaitamme projekteissa tuotannon kehityksestä isojen teknisten projektien läpivientiin saakka. Tehtävämme on antaa asiakkaillemme rauha keskittyä heidän omaan ydinbisnekseensä. Jokaisella toimintamme osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, mikä takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Pro-Tot Oy kasvaa voimakkaasti, joten etsimällämme työnjohtajalla tulee olla katse tulevaisuudessa ja paloa kehittää tuotantoa vastaamaan yrityksen kasvavia ja muuttuvia tarpeita. Päivittäisellä tasolla valmistuksen työnjohtajan tehtävänä on vastata tuotannon toiminnasta ja varmistaa valmistettavien kappaleiden, sekä tuotteiden sujuva läpimeno. Lisäksi työnjohtaja valvoo, että tuotteet täyttävät laatuvaatimukset ja tuotanto pyörii maksimoidulla teholla. Työnjohtaja toimii lähiesimiehenä tuotannon työntekijöille, ja tekee myös säännöllisesti yhteistyötä muiden yrityksen osastojen ja asiakkaiden yhteyshenkilöiden kanssa. Työssä pääsee osallistumaan paitsi tuotannon, myös koko yrityksen kehittämiseen.

Hakijoilta odotamme

 • Halua ja kykyä kehittää kasvuyrityksen tuotantoa
 • Käytännön kokemusta konepajateollisuudesta
 • Kokemusta eri valmistustekniikoista – pääpainona hitsaus ja koneistus
 • Järjestelmällisyyttä
 • Rehtiä, suoraviivaista ja eteenpäin pyrkivää asennetta
 • Ongelmanratkaisukykyä ja konerasvaista mieltä
 • Hyviä ihmissuhdetaitoja
 • IT-osaamista
 • Teknisen alan kolmannen asteen koulutus ja aikaisempi esimieskokemus katsotaan eduksi

Pro-tot Oy:ssa tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, hyvät koulutusmahdollisuudet, laadukkaat työvälineet, työyhteisön tuen sekä työpaikan, jossa viihdytään! Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteeseen. Etsimme tyyppiä, jolla on draivia kehittyä tehtävässään huippuosaajaksi ja halua heittäytyä mukaan porukkaamme. Tässä joukossa työt tehdään tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja -kokoisia tehtäviä tulee jatkuvasti, ja mikäli tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi ovat kohdallaan, saatat pian olla matkalla joukossamme mihin vain.

Otamme vastaan hakemuksia 31.10. saakka alla olevalla lomakkeella.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksessa tulisi ilmetä:

 • Koulutus
 • Työkokemus

Lisätietoa tehtävästä arkisin klo 8-16:

Aki Väisänen

Kehitysjohtaja / Development Director
aki.vaisanen@pro-tot.fi
050 545 6189

Hae työpaikkaa