REKRY: TYÖNTEKIJÖITÄ SERVICE-organisaatioon

Haemme vahvistusta Service-organisaatioon

Vahvistamme Service-organisaatiotamme palveluidemme tehostamiseksi ja parantamiseksi sekä tukemaan seuraavaa kasvuloikkaamme. Haemme kunnossapidon asiantuntijaorganisaatioon Pieksämäelle yksikönvetäjää, työnjohtajaa, kunnossapitoinsinööriä, projektipäällikköä, tai vaikka kaikkia näitä oikeanlaisten ihmisten osuessa kohdalleen.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa: kunnossapidossa, asennuksissa sekä koneiden, laitteiden ja osien valmistajana. Näiden lisäksi tuemme asiakkaitamme projekteissa aina tuotannon kehityksestä isojen teknisten projektien läpivientiin. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtöinen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, mikä takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Toimenkuvasta riippuen työ tulee olemaan moninaista ja pitämään sisällä ainakin asiakkaidemme prosessien ylläpidon varmistamista sekä menetelmien kehittämistä, ongelmanratkaisua ja ennen kaikkea asiakaspalvelua. Koska kyse on teollisuuden kunnossapidosta, ja asiakkuudet ovat usein kumppanuuksia, vastaan saattaa tulla mitä erikoisempiakin pyyntöjä. Näihin me teknisinä kumppaneina pyrimme etsimään vastauksia. Myös kasvava projektipuolemme tulee tarvitsemaan tukea niin resurssin kuin asiantuntijoiden kautta.

Arvomaailmamme on rakennettu vahvasti asiakaslähtöiseksi, ja tehtävämme on mahdollistaa asiakkaidemme keskittyminen heidän omaan ydinbisnekseensä. Työntekijöillemme on tarjolla Pro-Tot Oy:n toimesta vahva osaaminen ja kattavat taustapalvelut kuten Service, Valmistus ja Asennus sekä yrityksen laaja koulutustarjonta.

HAKIJOILTA ODOTAMME

  • päämäärähakuista asennetta ja uskallusta toimia haastavissakin tilanteissa
  • teknistä taustaa
  • teollisuuden tuotantoprosessien tuntemusta
  • hyviä ihmissuhdetaitoja
  • IT-osaamista
  • teknisen alan korkeakoulutus katsotaan eduksi

Haussa on pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä vakinaisiin työsuhteisiin. Etsimme tyyppejä, joilla on halu kehittyä tehtävissään huippuosaajiksi. Juuri niitä kavereita, jotka ovat ylpeitä ympärillään olevasta henkilöstöstämme ja jotka ovat valmiita heittäytymään porukan mukaan. Me teemme töitä ”tosissaan, mutta ei vakavissaan”. Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia tehtäviä tulee jatkuvasti, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, ovat mahdollisuudet vain itsestäsi kiinni.

Otamme vastaan hakemuksia 7.5.2023 saakka. Hakemuksessa tulisi ilmetä:

  • koulutus ja työkokemus/tausta
  • Mitä näkisit tekeväsi meillä?
  • vahvuutesi/heikkoutesi


LISÄTIETOA tehtävistä

Heikki Nyyssönen

Kunnossapitopäällikkö
0504394468
heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

Hae työpaikkaa