Yritys

Pro-Tot Oy

Pro-Tot Oy on vuonna 2008 perustettu yli 60 henkilöä työllistävä kasvuyritys. Asiantuntijamme palvelevat kunnossapidossa, valmistuksessa, asennuksissa ja näiden palveluiden eri osa-alueilla. Meillä työskentelee oman alansa huippuosaajia, joiden intohimona on ongelmien ratkaiseminen ja asiakaslähtöinen palvelu.

Meillä on vahva halu kehittyä, ja siksi haluammekin haastaa omaa ja yhteistyökumppaneidemme osaamista, sekä rakentaa eri osa-alueiden yhdistämistä kokonaispalveluksi. Meillä on tahtotila tehdä ja toteuttaa. Toteutamme kaikenkokoiset projektit samalla intohimolla, jossa yhdistyvät tietotaito, osaaminen ja palvelu.

Toimipisteemme sijaitsevat Pieksämäellä, Kuopiossa ja Mikkelissä.

Vastuullisuus

Referenssit

Ota yhteyttä

Pro-tot Oy lukuina

palvelut

Ammattilaista

Toimipistettä

Liikevaihto

Pinta-ala

SINCE

Asiakastyytyväisyys NPS

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.