Mikko Hänninen, KWC Nordics Oy: “On ollut hienoa seurata yrityksen kasvua, kehittymistä ja laajentumista”

KWC Nordics Oy:n yhteistyö Pro-Totin kanssa on jatkunut jo pitkään. Tuotantopäällikkö Mikko Hänninen kertoo, että yhteistyö alkoi jo pian Pro-Totin perustamisen jälkeen noin kymmenen vuotta sitten.

– Tunnemme Pro-Totin ihan yrityksen alkutaipaleelta alkaen. Yhteistyö on matkan varrella laajentunut ja syventynyt. Pro-Tot on tuttu firma, johon pystyy luottamaan. On ollut hienoa seurata kasvua, kehittymistä ja laajentumista yhteistyökumppanin näkökulmasta, Mikko Hänninen kertoo.

Talon sisältä löytyy monipuolista erikoisosaamista

Yhteistyö Pro-Totin kanssa on kehittynyt pienestä keikkaluontoisesta tekemisestä kiinteämpään yhteistyösopimukseen. KWC Nordicsille yhteistyössä on tärkeintä se, että Pro-Totilla on erinomainen osaaminen valmistuksessa, huollossa ja kunnossapidossa.

– Pro-Totin osaaminen on kehittynyt pitkälle. Yhteistyökumppanin kannalta on tärkeää, että heiltä löytyy monipuolisesti erikoisosaamista talon sisältä. Yrityksen monipuolisuus näkyy myös siinä, että esimerkiksi valmistus pystyy saumattomasti tukemaan kunnossapidon tarpeita.

Laatu ja työturvallisuusasiat kunnossa

Mikko Hänninen kertoo, että Pro-Totin toiminta on järjestelmällistä myös laadun ja työturvallisuuden osalta. Laiminlyöntejä ei ole esiintynyt ja esimerkiksi koneiden muutostöissä näkyy, että työturvallisuusasiat on huomioitu loppuun saakka. Palvelun laadusta viestii sekin, että mahdollisissa ongelmatilanteissa ratkaisua haetaan nopeasti.

– Jos on tullut vastaan tilanne, että joku tehty korjaus ei ole toimiva, hommassa ei ole aikailtu vaan siihen on tartuttu ripeästi uudestaan ja hoidettu homma maaliin. Myös Pro-Totin valmistuksessa on laatu kohdallaan. Kaiken kaikkiaan yhteistyö on toimivaa eikä tule mieleen mitään isompia ongelmia tai epäonnistumisia. Pro-Totin palvelu on sujuvaa ja kommunikointi asiakkaan kanssa toimii. On mukava olla Pro-Totin kasvussa ja kehittymisessä mukana, Hänninen toteaa.