Palvelut

Valmiina ottamaan vastuuta

Meillä työskentelee oman alansa huippu-osaajia, joiden intohimona on ongelmien ratkaiseminen ja asiakaslähtöinen palvelu. Meillä on tahtotila tehdä ja toteuttaa. Pro-Totin palvelukonseptiin kuuluu vahva vastuunottaminen.

Mitä se tarkoittaa asiakkaalle?

  • kokonaishallintaa avaimet käteen -periaatteella
  • parempaa tuottavuutta
  • aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan

Pro-Totin porukka kuuntelee tarkasti asiakkaan toiveet ja tarpeet sekä tuovat myös vahvasti esiin omia näkemyksiään siitä, kuinka he itse toteuttaisivat kyseisen asian. Heidän kanssaan on helppo tehdä yhteistyötä, koska voi luottaa siihen, että homma toimii.

Näiden asioiden johdosta meidän välillemme on syntynyt saumaton yhteistyö, joka mahdollistaa kustannustehokkaat ratkaisut.

Laatu

  • Sertifioitu ISO9001-laatujärjestelmä
  • Noudatamme toiminnassamme asiakkaiden laatu- ja turvallisuusvaatimuksia

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.

Ota yhteyttä

Asiakkaan
positiivinen
yllättäminen