REKRY: Kunnossapito­asentaja (haku päättynyt)

Hae kunnossapito­asentajaksi Pro-Totille

Haemme kunnossapitoasentajia Kuopioon vahvistamaan teollisuuden kunnossapidon parissa toimivaa Service-tiimiämme.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa; kunnossapidossa, asennuksissa, sekä koneiden, laitteiden ja osien valmistajana. Näiden lisäksi tuemme asiakkaitamme projekteissa tuotannon kehityksestä isojen teknisten projektien läpivientiin saakka. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Kunnossapitoasentajan työ pitää sisällään monipuolisesti teollisuuden asiakasyritysten kunnossapitotöitä; ennakkohuoltoja, korjauksia, asennuksia, ongelmanratkaisua ja juurisyyn analysointia, sekä vastuun kantamista omalta osaltaan siitä että asiakas saa rauhassa keskittyä omaan pääliiketoimintaansa tietäen prosessien toimivan niin kuin on suunniteltu.

Hakijoilta odotamme

  • Päämäärähakuista asennetta ja uskallusta toimia haastavissakin tilanteissa
  • Sähköasentajan koulutus lasketaan eduksi
  • Mekaanisen kunnossapidon osaamista
  • Osaamista teollisuuden tuotantoprosesseista
  • Hyviä ihmissuhdetaitoja
  • Perus IT-taitoja
  • Automaatio-osaaminen plussaa

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, mutta toivomme valmiutta myös viikonlopputöihin sekä mahdolliseen vuorotyöhön/päivystyksiin. Vika kun ei kulje kello kaulassa, ja asiakas edellä mennään.

Haussa on pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä vakinaisiin työsuhteisiin. Tyyppejä, joilla on halu olla mukana ja kehittyä tehtävissään huippuosaajiksi. Juuri niitä kavereita, jotka on ylpeitä ympärillä olevasta henkilöstöstämme ja on valmis myös heittäytymään sen porukan mukaan.
Me tehdään duunia ”tosissaan, mutta ei vakavasti” kertoo paljon porukasta ja asenteesta.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia tehtäviä on koko ajan tulossa, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä olla menossa ties minne. Se on sitten susta itsestäs kiinni.

Lisätietoa tehtävästä

Heikki Nyyssönen

Kunnossapitopäällikkö
050 439 4468
heikki.nyyssonen@pro-tot.fi

Harri Mäkkeli

Työnjohtaja
044 786 8235
harri.makkeli@pro-tot.fi

Vapaamuotoiset hakemukset 9.12.2022 mennessä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen harri.makkeli@pro-tot.fi

Hae työpaikkaa

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.