REKRY: Asentaja

Hae asentajaksi Pro-Totille

Haemme Pro-Tot Oy:lle teollisuuteen asentajaa/hitsaria.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä meillä on tarvetta vahvistaa osaajajoukkoamme asentaja/hitsarilla.

Pro-Tot Oy palvelee asiakkaitaan kokonaistoimittajana teollisuudessa, suunnittelussa, koneistuksissa, hitsauksissa, kunnossapidossa, teollisuudenputkitöissä, sähköasennuksissa ja näiden palveluiden yhdistetyissä kokonaisuuksissa. Jokaisella osa-alueella työskentelee omien alojensa huippuosaajat, joiden intohimona on ongelmien ratkaisu ja asiakaslähtökohtainen palvelu. Yrityksen kilpailuvaltti onkin tarjottavien palveluiden yhdistäminen osaajien saumattomalla yhteistyöllä, joka takaa tinkimättömän toimivuuden ja laadun.

Meillä asennustyö pitää pääsääntöisesti sisällään teollisuuden koneiden ja laitteiden asennusta/huoltoa/korjausta, tehtaiden huoltoseisakkeja ja putkitöitä teollisuuteen sekä rakennusteollisuuteen teräsrakenteita. Pro-Tot Oy:ssa tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, laadukkaat työvälineet sekä työpaikan, jossa viihdytään! Haussa on pitkäaikainen ja sitoutunut työntekijä vakinaiseen työsuhteeseen. Työ tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuorossa.

Hakijoilta odotamme aikaisempaa työkokemusta asennus/hitsaus/huolto työtehtävistä, sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Ei ole pois suljettua, jos et ole ennen ollut asennustöissä, mutta sinulla on jo työhönvaadittavat perusteet hallussa ja asenne kohdallaan.

Jos sinussa havaitaan todellista talenttia, antaa kasvava ja monipuolinen toimintamme sinulle mahdollisuuden kasvaa myös työntekijänä. Eritasoisia ja kokoisia projekteja on koko ajan meneillään, ja jos tekemisesi, asenteesi ja palveluhalusi on kohdallaan, saatatkin yhtäkkiä ollakin menossa ties minne. Se on sitten susta itsestäs kiinni.

Mikäli koet olevasi etsimämme motivoitunut ja monipuolinen ammattilainen, niin ”Tuu Sä meille töihin! Me annetaan Sulle vastuuta ja palkitseva työporukka, jossa on mahdollisuus kehittyä kykyjesi mukaan!”

Lisätietoa tehtävästä

Arkisin klo 7-15.30

Joni Oksanen
0504625781
joni.oksanen(a)pro-tot.fi

Pro-Tot Oy
Pieksämäki | Mikkeli | Kuopio

Hae työpaikkaa

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.