Tehostetut palvelut ja uudet asiantuntijatiimit tukevat Pro-Tot Oy:n kasvua

Olemme Pro-Totissa ylpeitä pitkäaikaisesta maineestamme laadukkaana palveluntuottajana kunnossapito-, konepaja- ja asennusaloilla. Viimeisen kahden vuoden aikana olemme strategisesti vahvistaneet osaamispääomaamme ja tuoneet organisaatioomme uutta asiantuntemusta. Tämän avulla pyrimme viemään palvelumme seuraavalle tasolle, tähtäimenämme tarjota asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja.

Strategiamme keskiössä on tarjota asiakkaillemme kaikki tarvittavat palvelut ”samalta luukulta”. Tämä mahdollistaa erikoisosaamisen palvelut kustannustehokkaasti myös pienille ja keskisuurille teollisuuslaitoksille.

Päivitetty organisaatiorakenne

Olemme ottaneet käyttöön uuden projektiorganisaation konepajatoimintaamme, joka käsittää muun muassa projektipäällikön, automaatioasiantuntijoita/-ohjelmoijaa, projekti-insinöörejä ja suunnittelijoita. Kunnossapidon puolella olemme laajentaneet tiimiämme projektipäällikön lisäksi luotettavuusinsinöörillä, järjestelmäasiantuntijalla, site-managerilla, varaosaasiantuntijalla ja palvelumuotoilijalla.

Nämä muutokset mahdollistavat entistä paremman tuotannon käyttövarmuuden, kapasiteetin kasvattamisen ja hävikin vähentämisen asiakkaillemme, samalla kun pidämme kiinni juuristamme tarjoamalla laadukkaita palveluita nopeasti, ketterästi ja suoraviivaisesti.

Uudet palvelutiimimme, TBG ja MBG

TBG-tiimi työskentelee projekteissa, jotka liittyvät kapasiteetin nostoihin, hävikin vähentämiseen, automaatioon, turvallisuuteen ja kone-/laiteprojekteihin.

Kunnossapidon asiantuntijamme MBG-tiimissä keskittyvät parantamaan kunnossapitoa, arvioimaan ja kehittämään kunnossapidon hankkeita sekä rakentamaan ja standardisoimaan kunnossapidon tietojärjestelmiä ja palvelumalleja. Edellä mainitut osaamisalueemme keskittyvät Full-Service ja Semi-Service palveluidemme kehittämiseen ja operointiin.

Uusien palvelutiimien lisäksi edelleen jatkavat asennus- ja valmistusosastot, sekä Service osasto.

Näiden muutosten ansiosta voimme nyt tarjota asiakkaillemme kattavat palvelut, jotka täyttävät tuotantolaitosten kaikki tarpeet – mutterin vääntämisestä liikkeenjohdon konsultointiin.

Kiitämme luottamuksestanne ja sitoutumisestanne yhteiseen menestykseemme.