Laite­turvallistamis­projektit

NYKYAIKAISTA JA VAATIMUKSET TÄYTTÄVÄÄ TYÖTURVALLISUUTTA

Teollisuudessa pyritään edistämään työtapaturmien suhteen nollan tapaturman tavoitetta. Mitä te olette päättäneet tehdä asian hyväksi?

Laiteturvallistamista tarvitaan, koska teollisuudessa on usein käytössä vanhoja laitteita, jotka eivät täytä nykystandardeja. Myös yritysten tahto parantaa työturvallisuutta ja korjata työsuojelutarkastuksissa ilmeneviä asioita saavat kehittämään laiteturvallisuutta.

Laiteturvallisuus perustuu lakiin, työsuojelutarkastusten tarkastuskertomuksiin ja työturvallisuusdirektiiviin. Direktiivit kehittyvät, lait muuttuvat ja teknologia kehittyy.
Olisiko teillä tarvetta ajanmukaistaa laiteturvallisuutta?

Ota yhteyttä

Näin laite­turvallistamis­projekti etenee

1. Lähtöselvitys

Selvitys laitteiden turvallisuustilanteesta ja budjetin laatiminen.

2. Suunnitelma

Turvallistamisen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa standardien ja käyttäjätoiveiden mukaisesti.

3. Toimenpiteet

Vaadittavien toimenpiteiden suorittaminen suunnitelman mukaisesti.

4. Testaus ja riskien arviointi

Turvalaitteiden testaus, jäännösriskien arviointi ja projektin päätös.

Työturvallisuuteen kannattaa panostaa

Teollisuudessa yksi sairaslomapäivä maksaa keskimäärin 500 euroa. Työtapaturmatapauksissa henkilön sairasloma ja uudelleenkoulutus maksaa jopa 500 000 euroa. Työturvallisuuteen kannattaa panostaa!

Pro-Tot pystyy ottamaan vastuun turvallistamisen kokonaisprojektista. Laiteturvallistamisprojektiin voi liittyä eri kokoisia toimenpiteitä aina yksittäisen suojan valmistuksesta kokonaisen tehdasalueen kehittämiseen. Vastaamme projektin hallinnasta ja teemme tarvittaessa yhteistyötä eri asiantuntijatahojen kanssa. Saisimmeko olla avuksi?

Ota yhteyttä

Referenssit

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan.