Valmistus

Pro-Totin valmistus tekee laatua

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa.

Toimintaperiaatteemme on vastata nopeasti ja kattavasti asiakastarpeeseen suunnittelusta valmistukseen, asennukseen ja kunnossapitoon saakka.

Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita ja yrityksemme jatkuvuuden perusta. Teemme sen, mitä on sovittu.

Ota yhteyttä

Esimerkkejä tuotteista

RakenteET

Teollisuuden rakenteet, rungot, tasot, ylikulut, ovet ja ovirungot

Laitteet ja apulaitteet

Teollisuuden kuljettimet, sirottimet, alipainelaitteet, jakajat, rullaradat, vaunut, tasot, häkit, pukit, tarttujat

Komponentit ja alihankinta

Koneistettavat kappaleet, kokoonpanot, varaosavalmistus, mallinnus, komponenttien ja mekaanisten ratkaisuiden kehitys

Ota yhteyttä

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.