Prosessiputki­linjaston valmistus

Erityisosaaminen teollisuuden prosessiputkistojen asennukseen ja hitsaukseen

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen materiaaleina RST ja musta. Pystymme tekemään putkihitsaukset asiakkaan vaatimusten mukaisilla hitsausmenetelmillä, esimerkiksi Orbital- tai TIG-hitsausmenetelmillä. Hitsaajamme ovat sertifioituja luokkahitsaajia – näin voimme taata parhaan lopputuloksen.

 

Ota yhteyttä

Prosessiputkistojen hitsaus

  • Orbital-hitsaus
  • TIG-hitsaus
  • Projektinjohtaminen
  • Erikoisemmatkin putkistot onnistuvat

 

“Pro-Totin työntekijät tekevät töitä pilke silmäkulmassa, tehokkuudesta, työturvallisuudesta ja laadusta tinkimättä.”

Ville Hämäläinen, tuotantopäällikkö

A-Rehu

Pro-Tot pystyy ottamaan kokonaisvastuun asiakkaan prosessiputkistoprojektista niin alkukartoituksesta lopulliseen hyväksyntään projektinjohtoa unohtamatta. Meillä on useita onnistuneita prosessiputkistojen projekteja tehtynä ja kokemusta useista erilaisista asiakasympäristöistä, puhdastiloista perinteiseen teollisuusympäristöön.

Ota yhteyttä

Referenssit

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.