Projektit

Pro-Tot projekti­toimittajana

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja. Pystymme myös auttamaan asiakkaan omaa projektiorganisaatiota tuottamalla palveluja ja resursseja asiakkaan toimintaympäristöön.

Asiakkaamme ovat eri teollisuudenaloilta, erityisesti teknologia-, elintarvike- ja kemianteollisuudesta.
Pystymme hoitamaan projektit kokonaisvastuulla aina suunnittelusta hankintoihin, valmistukseen ja asennuksiin, mikä merkitsee asiakkaalle

  • huoletonta projektin hallintaa
  • parempaa tuottavuutta
  • aikaa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan

Ota yhteyttä

Pro-Tot Projektit – asiakkaan apuna

Otamme huomioon kaikki projektin osapuolet, mukaan lukien sidosryhmät, ja huomioimme kaikki tarvittavat resurssit ja toimenpiteet.

Kokonaisvaltaisessa projektissa kiinnitetään huomiota kaikkiin projektin vaiheisiin, kuten suunnitteluun, toteutukseen, seurantaan ja arviointiin, sekä kaikki tarvittavat toiminnot toteutuvat sujuvasti ja tehokkaasti.

  • Projektinhallinta ja aikataulutus
  • Suunnittelu (mekaniikkasuunnittelu, automaatiosuunnittelu)
  • Hankintapalvelu (laite- tai komponenttihankinta)
  • Dokumentointi projektikohtaisesti asiakkaan vaatimusten ja standardien mukaisesti
  • Valmistus
  • Testaus ja käyttöönotto

Ota yhteyttä

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.