asiakkaan positiivinen
yllättäminen

Mitä tehdä laitteilla ja osaamisella, jos asenne, arvot sekä tahtotila ovat vääriä?

Meillä on tahtotila tehdä ja toteuttaa. Tämä kuvaa näkemystämme palvelusta ja asenteesta. Huippuosaajamme huolehtivat aina asiakkaan kokonaispalvelusta tai -projektista, jolloin palveluun tai projektiin vaikuttavat pienetkin asiat huomioidaan. Asiantuntijamme antavat aktiivisesti ratkaisuehdotuksia asiakkaalle hänen etujensa mukaisesti. Toimimme läheisessä ja aidossa yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Asiakkaan positiivinen yllättäminen on yksi arvoistamme.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yllä mainittujen arvojen mukaisesti. 98 % asiakkaistamme ovat pitkäaikaisia asiakkaita, joille teemme jatkuvasti erikokoisia kappalevalmistuksia ja projekteja, huoltoja sekä linjastomuutoksia elintarvike-, kemian-, panimo- sekä raskaan teollisuuden aloilla.

Pro-Tot Oy:n arvot

  • Asiakkaan positiivinen yllättäminen
  • Korkea laadun pitäminen takeena jatkumosta
  • Hyvä yhteisöllisyys
  • Palveluherkkyys
  • Avoimuus
  • Asiakaslähtökohtaisuus

Valmistus

Konepajamme tuottaa mm. suunnittelua, koneistusta, hitsauksia, levytöitä ja kokoonpanoa. Meille laatu, ammattimainen tekeminen ja kokonaisvastuu ovat ensiarvoisen tärkeitä asioita.

Asennus

Pro-Tot tarjoaa osaavat asentajat teollisuuden tarpeisiin. Asennusosastomme on osa kokonaisvaltaista konseptiamme ja palvelee asiakkaitamme kattavasti asennustarpeissa.

Service

Pro-Totin kunnossapitopalvelut pitävät Sinulta huolen poissa. Otamme kokonaisvastuun ja olemme mukana kehittämässä yrityksesi toimintaympäristöä tavoitteidesi mukaan. 

Prosessi­putkisto­asennukset

Pro-Tot valmistaa, hitsaa ja asentaa teollisuuden prosessiputkistoja vaativimpiinkin kohteisiin kuten elintarvike-, lääke- ja kemianteollisuuteen.

Automaatio

Automaatio-osastomme palvelee modernin teollisuuden tarpeita liittyen esim. turvallisuuden lisäämiseen, tuotteiden laadun parantamiseen ja kapasiteetin kasvattamiseen.

Projektit

Pro-Tot toteuttaa projekteja pienistä osatoteutuksista aina projektin kokonaistoimitukseen saakka. Tekemämme projektit voivat olla mm. räätälöityä koneenrakennusta, olemassa olevien tuotantokoneiden muutoksia ja tuotantolaitteiden laiteintegrointeja.